Design Meubels voor Dieren

Luxury design for petsLuxe Design voor Dieren

Je koestert je interieur en houdt van design, maar anderzijds aanbid je je geliefde pup of kat en wil je ze geen goede krabpaal of voerbak ontzeggen.

Universeel probleem voor alle dierenliefhebbers met een oog voor esthetiek is echter dat de meeste producten voor huisdieren doorns in het oog zijn en vreselijk botsen met je Corbusier. Tot ik Purrfect Design ontdekte: een dierenwinkel in Antwerpen geschikt voor de meest kieskeurige huisdieren (of liever: eigenaars). Vergeet die ontsierende kattenbak of smakeloze, dominante krabpaal! Laat je huis er niet uitzien alsof het wordt bewoond door de crazy cat lady die je mogelijk bent. Integreer naadloos de knapste huisdier artikelen op de markt met je stijlvolle interieur, of verfraai het door er een aantal exclusieve designer huisdier items aan toe te voegen die zowel jij als je huisdier zullen bewonderen.

Luxury design for petsLaat je kat naar hartelust krabben op de rug van een trendy krabhond ontworpen door Erik Stehmann. Laat poes haar behoeften doen in een modern kitty wc geschikt voor koningen, of draag je modieuze pup rond in de hipste draagtas. Deze stukken zullen passen bij je stijl en interieur als een leeuw in de Savanne.

Naast luxe design meubelen voor huisdierenheeft Purrfect Design ook een aantal extreem nuttige artikelen in haar assortiment: van educatief speelgoed en producten gericht op gedragsverbeteren, tot comfortabele, diervriendelijke harnassen en producten gericht op het vereenvoudigen van de verzorging. Rekening houdend met het feit dat eigenares, Karin Weuts, een gerenommeerd Belgisch kattentherapeut is (ze geeft ook tal van handige tips mee op haar website), zou het ondenkbaar zijn dat deze meer praktische items ontbreken.

full26266894_a

 

Als Antwerpen te ver is kan je altijd eens een kijkje nemen in hun online winkel:

http://www.purrfectdesign.net

Korte Koepoortstraat 10

2000 Antwerpen

België

 

Bezoek designproductsforpets.com voor meet dieren design inspiratie en Doe-het-zelf projecten!

Beauty Test Tube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *