Clientology Gent

644003_425936027485367_214415081_n-1

Al heel mijn leven ben ik bang voor kappers zoals de meesten bang zijn voor tandartsen. Na enkele afschuwelijke flops veroorzaakt door incompetente kappers, begon ik aan een uitgebreide zoektocht in en rond Gent naar de perfecte haarguru. Uiteindelijk ontdekte ik Hairstylist Michael in Asper, voormalig wereldkampioen en nog steeds een van de beste hair gurus die ik ooit heb gekend.

Eerder dit jaar verhuisde Michael zijn salon in Asper naar Oudenaarde.

Gezien mijn recent gebrek aan tijd en de vrij lange rit naar daar, besloot ik vorige week Clientology (om de hoek van mijn appartement) eens uit te proberen. Ik zou uiteraard nooit mijn geliefde lokken aan vreemden toevertrouwen als ik niet reeds veel moois over hen had gehoord van betrouwbare bronnen, maar ik had nooit verwacht er zo enthousiast buiten te stappen, gezien mijn overdreven veeleisendheid naar kappers toe.

Clientology, de naam zegt het zelf, draait volledig rond de cliënt. Het interieur is zeer modern met een ongelooflijke zen vibe.

Aan de wasbak kreeg ik de langste en goddelijkste hoofdmassage die ik ooit heb meegemaakt. En dit met mijn voeten in de lucht terwijl mijn rug en billen werden verwend in de meest comfortabele massagestoel.

Daarna werd ik champagne, frisdrank of vers gemaakte soep aangeboden. En mijn hemel, kon die soep nog heerlijker zijn geweest?

Naast al deze verwennerij, luisteren zij daadwerkelijk ook naar hun klanten. Deskundige Jochen deed niet alleen precies waar ik om vroeg, maar gaf me nuttig advies en beantwoordde uitvoerig mijn vragen. Nu snap ik waarom zoveel BV’s hier vaste klant zijn: Clientology is effectief het beste van het beste.

Zeer tevreden met het resultaat, houd ik mijn adem in wanneer het tijd is om te betalen: maar tot mijn verbazing ook hier geen onaangename verrassingen. En hoewel ik me een beetje schuldig voel voor het vreemdgaan op Michael, ben ik ontzettend blij deze parel gevonden te hebben.

Update: Ondertussen ben ik 2 jaar tevreden klant en zijn nu ook familieleden en vrienden ontzettend tevreden en vaste klant. Enorme aanrader!

Clientology Gent Review

Clientology Gent

http://www.clientology.be

Clientology
Vlaanderenstraat 122
9000 Gent
+32 (0)9 224 00 62

Or if you live closer to Antwerp:

Leopoldstraat 52A
2000 Antwerp
+32 (0) 3 707 03 46

Summary
Review Date
Reviewed Item
Clientology Gent Recensie
Author Rating
5

Beauty Test Tube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *